Имаме гордост да ви ја претставиме нашата ексклузивна Promice колекција на накит, посебно креирана за вас. Оваа колекција нуди впечатливи бурми и веренички прстени кои ќе ги означат вашите специјални моменти со безвременска класа и елеганција.
Секое парче на накит во Promice колекцијата е внимателно изработено и се карактеризира со високо квалитетни материјали и издржливост. Ние гарантираме вистинска вредност и испорачуваме накит што е направен да трае во годините што доаѓаат.
Оставете го својот впечатлив потпис и одберете ја Promice колекцијата на накит за вашата специјална прилика. Ние сме тука да ви помогнеме да го изберете совршениот парче на накит што ќе ви пренесе вечна убавина и прекрасни спомени.

Baget b

1.jpg

Central stone

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

Edge 3mm stone

68.jpg 69.jpg 70.jpg 71.jpg 72.jpg 73.jpg

Edge 4mm stone

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

Eloise b

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

Princess b

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

Royal b

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

Tamtur

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Tamtur slim

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg