Класични модели со еднставен дизајн.
Моделите ги имаме во понуда од 3мм, 4мм, 5мм, 6мм... до саканата ваша сирочина.
Достапни се во боите на бело, жолто и розево златна како и црна нијанска.
Нашата основна понуда е 14каратно злато (585) но по ваша желба можат да бидат изработени и во 18к.

Во понуда ги имаме сите три вида
Економик
Нормал
Де лукс

Последниот изглед вие го одгредувате
Широчина, Боја, рамен или заоблен изглед, полирана површина, златен завршеток, или груб мат итн...

Бурмите може да ги песонализираме со гравирање на внатрешноста или на површина ваш избор, ваш отпечаток на прст или посвета.

 

Classic

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

Edge

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Flat